donderdag 22 augustus 2013

PERSVERKLARING NOVO


De Raad van Toezicht en bestuurder J. van der Pol hebben in onderling overleg besloten dat deheer Van der Pol zijn werkzaamheden voor NOVO, Promens Care en Cosis per 1 september a.s. beëindigt.
Zij hebben geconstateerd dat het draagvlak voor de bestuurder binnen en buiten de organisatiede afgelopen week zodanig is geworden, dat een continuering van zijn werkzaamheden een te grote claim legt op het veranderingsproces waar NOVO zich momenteel in bevindt.
De Raad van Toezicht streeft ernaar binnen twee weken een interim-bestuurder aan te trekken die de al in gang gezette veranderingsprocessen, vooral binnen NOVO, verder vorm zal geven. Veiligheid en kwaliteit van zorg zullen daarbij de hoogste prioriteit hebben.
De heer W. Hadderingh blijft voorzitter van de Raad van Bestuur. De Raad van Toezicht vindt het voor de continuïteit van de organisatie van belang dat zijn ervaring, kennis en expertise aanwezig blijft.
De Raad van Toezicht hoopt dat met het benoemen van een nieuwe interim-bestuurder het vertrouwen van de Centrale Familieraad herwonnen kan worden en vertrouwt erop hiermee een periode van onrust te kunnen afsluiten zodat de organisatie zich kan focussen op de toekomst.
De Ondernemingsraden, de Centrale Familie Raad en de Centrale Cliëntenraden zijn inmiddels door de Raad van Toezicht geïnformeerd.
Wilt u meer informatie dan kunt u daarvoor bellen met:
Mevrouw H. Gootjes (06 – 22 98 55 28) of
De heer E. Martinus (06 – 20 74 41 66)

NOVO en Promens Care functioneren vanaf 1 januari 2013 onder de holding met de naam Cosis

BRON NOVO 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten