vrijdag 28 februari 2014

112grunn kort nieuws van vrijdag 28-2-2014

Bij een ongeluk op de N996 bij Loppersum zijn donderdagavond vier gewonden gevallen.
Twee auto's botsten door een nog onbekende reden frontaal op elkaar. Een man en vrouw raakten door de botsing bekneld in hun auto en moesten door de brandweer worden bevrijd. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over hun toestand is niets bekend.

In de andere wagen zaten een vrouw en een kind. Ook zij zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

bron rtvnoord
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bij een ongeluk op de Weenderstraat in Vlagtwedde zijn een vrouw en drie jonge kinderen (9, 7 en 4 jaar) lichtgewond geraakt.
De auto waarin ze zaten, botste tegen een boom en sloeg daarna over de kop. Het liep goed af: alle vier kwamen er met wat blauwe plekken en schrammen er vanaf. Vanwege het ongeluk is de weg voorlopig nog gestremd voor het verkeer.

Het ongeval gebeurde donderdagmiddag rond kwart over twaalf.

bron rtvnoord
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het gevaarlijke duo Antonio Marcos van der Ploeg en Enise Merve Bircan blijft in Duitsland in de cel zitten. Ze worden vastgehouden zolang de uitleveringsprocedure met Nederland loopt.
Het tweetal werd woensdag in een hotel in Schwerte in de buurt van Dortmund opgepakt. De Nederlandse en Duitse politie maakten onder meer in onze provincie een klopjacht op het stel, dat een spoor van geweld achter zich liet in Nederland.

Van der Ploeg en Bircan zitten in verschillende plaatsen. Welke dat zijn, wilde officier van justitie Botzenhardt niet zeggen. Volgens hem is het ook nog niet duidelijk hoe lang de uitleveringsprocedure zal duren. Dat kan tien dagen zijn, maar ook twee à drie weken, aldus de Duitse jurist.

BRON RTVNOORD
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MORGEN ZATERDAG 1 MAART ZIJN WE OOK BIJ DE RONDE VAN GRONINGEN
DE WIELRENNERS KOMEN SMIDDAG LANG'S IN DELFZIJL OP DE KUSTWEG
OOK ZULLEN EEN PAAR WEGEN AFGESLOTEN WORDEN DOOR VERKEERGEGELAARS 112GRUNN IS ER LIVE BIJ EN HOUD U OP DE HOOGTE VAN HET LAAST NIEUWS
IN DE PROVINCIE GRONINGEN

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten